WoonConnect Live

Tijdens WoonConnect Live laten we u graag zien wat WoonConnect voor u kan betekenen. We verzorgen live demo's van verschillende interactieve configuratoren en gaan met u in gesprek over slimmer bouwen, kosten besparen, beter inspelen op wensen van bewoners, en samenwerken aan een duurzame leefomgeving.

WoonConnect gaat verder, veel verder dan BIM of andere nieuwe ontwikkelingen in de bouw. Toch blijft het verrassend eenvoudig en begrijpelijk!

arnhem laptop.jpg

Waar en wanneer?

WoonConnect Live sessies vinden altijd plaats op dinsdag of donderdag, van 15.30 uur tot 17.30 uur. Geplande Live sessies:

  • donderdag 22 februari 2018
  • dinsdag 27 maart 2018
  • dinsdag 24 april 2018
  • dinsdag 29 mei 2018
  • donderdag 28 juni 2018

U bent van harte welkom op Postelstraat 49 in het centrum van 's-Hertogenbosch. Wij zorgen uiteraard voor een Bossche Bol bij de koffie en een afsluitende borrel.

Live Sessie.jpg (1)

Aanmelden


Denk groot

In WoonConnect kunnen we een digitale versie opnemen van iedere woning in Nederland. Compleet met alle denkbare gegevens. Van het type voordeur tot de isolatiegegevens van het dak. Iedereen met toegang tot het platform, kan de modellen eenvoudig bekijken en aanpassen. Iedereen, want er is geen kennis van bouwkundige modelleersystemen nodig. Kinderlijk eenvoudig kun je bouwen en experimenteren, terwijl WoonConnect de bouwkundige staat van de woning blijft bewaken.

Zo kunnen ook gemakkelijk diverse scenario’s worden vergeleken en doorgerekend. Bijvoorbeeld om wonen duurzamer, veiliger, comfortabeler, levensloopbestendiger of goedkoper te maken. In één bepaalde woning, maar ook in een wijk en op den duur zelfs op regionaal of nationaal niveau. Waar wachten we dus op met het Nederlandse woningbestand. Durf een andere koers te varen. Gooi het roer om. Denk groot.

 

18.jpg

Heeft u vragen over WoonConnect?

Wij staan u graag te woord

Of blijf op de hoogte van WoonConnect