Aardgasvrij met hulp van WoonConnect

De gemeente 's-Hertogenbosch steunt de Bossche wijk De Buitenpepers bij de start van een dialoog over aardgasvrij wonen. Deze week nodigen ze de hele wijk uit om samen met de bewoners een buurtplan te maken. De volgende vragen komen aan de orde: Welke mogelijkheden zijn er in De Buitenpepers om de woningen zonder aardgas te verwarmen? Welke stappen zijn er te nemen per woningtype? Wat is er nu al mogelijk?

Uit de wijkkrant:

Op zijn werkkamer in het stadhuis legt Mike van der Geld, wethouder Duurzaamheid, Leefomgeving en Cultuur, uit dat het klimaatbeleid van de gemeente alleen kans van slagen heeft als bewoners zelf ook aan de slag willen om het wooncomfort van hun huis te verbeteren en samen hun buurt 'groen' te maken. ‘We gaan echt niet bij iedereen aanbellen met de boodschap dat u van het gas af moét! Wel gaan we de bewoners informeren en aanmoedigen om samen met ons te werken aan de energieverandering.’

Tijdens de bijeenkomst worden ook de 'digitale sleutels' van WoonConnect aangeboden aan alle inwoners met een particuliere woning in de Buitenpepers. Meer informatie in de wijkkrant van de Buitenpepers.

Aardgasvrij met hulp van WoonConnect

Heeft u vragen over WoonConnect?

Wij staan u graag te woord

Of blijf op de hoogte van WoonConnect