Maak kennis met Smart Twin!

Smart Twin bevat slimme en dynamische digitale evenbeelden van woningen die voor iedereen klaarstaan. Op basis van eenvoudig aanpasbare BIM-modellen maakt Smart Twin allerlei berekeningen, adviezen en rapporten. Smart Twin werpt graag een blik in de toekomst en geeft verhuurders en huurders inzicht in kansen en toekomstscenario’s. Uit het grote scala aan mogelijkheden dat Smart Twin biedt kiest u zelf de functies en kennis waar u gebruik van wil maken.

Volg op 1 december de gratis webinar en ontdek meer over Smart Twin!

In deze webinar vertellen wij hoe Smart Twin woningcorporaties optimaal inzicht biedt in het woningbestand. Hierdoor worden interne processen verbeterd en bedrijfskosten gereduceerd. Smart Twin maakt een koppeling tussen BIM-modellen van woningen en het primaire systeem van woningcorporaties. Dankzij de participatie van bewoners blijven corporaties op de hoogte van relevantie informatie over de woningen. Is er in een woning een wandje verwijderd of een deur verplaatst? Een corporatiemedewerker past de parameters van het dynamische model heel eenvoudig zelf aan!

Smart Twin maakt gemakkelijk op grote schaal NEN 2580-tekeningen en berekent volgens de NTA 8800 of woningen voldoen aan de vanaf 2021 geldende BENG-eisen. Doordat Smart Twin toekomstscenario's genereert kunnen toekomstige werkzaamheden en kosten eenvoudig worden voorspeld.

Maak kennis met Smart Twin!

Heeft u vragen over WoonConnect?

Wij staan u graag te woord

Of blijf op de hoogte van WoonConnect