WoonConnect winnaar Digital Award 2017

Tijdens het event ‘De Digitale Corporatie’ zijn de winnaars bekendgemaakt van de CorporatieNL Digital Awards 2017.  De categorie ‘Meest Innovatieve Product’ is gewonnen door WoonConnect met het renovatie- en verduurzamingsproject in de wijk Malburgen-West van VHV Arnhem. Commercieel directeur Ramond Leenders ontving de award uit handen van juryvoorzitter Piet Klop.

De eerste ronde werd bepaald door een openbare stemming. Bijna 600  stemmen van woningcorporaties, leveranciers en experts bepaalden de 3 genomineerden per categorie. Die werden vervolgens uitgenodigd om tijdens het event hun project toe te lichten via een pitch. Het aanwezige publiek kon tijdens deze finale zijn stem uitbrengen. Daarnaast beoordeelde ook een vakjury de genomineerde projecten. De vakjury bestond dit jaar uit juryvorzitter Piet Klop (partner Public Values), Rob Peters (innovatiemanager Deloitte), Marnix Ferwerda (managing partner bij HC&H), Henk Korevaar (co-Founder NetwIT/CorpoNet) en Wouter Swolfs (digital strategist WhiteRabbit).

 

Voorzitter Piet Klop over de winnaars: ‘De award winnaars zijn goede voorbeelden van innovaties. Op YouTube staat een video van hoe in 1998 naar de mobiele telefoon werd gekeken. Als je dat ziet dan besef je hoe ongelooflijk hard de ontwikkelingen kunnen gaan. Bij de prijswinnaars zie ik die exponentiële ontwikkelingen in het inzetten van de digitale technologie in een beginstadium. Ik verwacht dat zij de komende jaren de versnelling zullen inzetten. De jaarlijkse Digital Award van CorporatieNL is hier een goede stimulans voor.’

WoonConnect winnaar Digital Award 2017

Heeft u vragen over WoonConnect?

Wij staan u graag te woord

Of blijf op de hoogte van WoonConnect