Fabrikanten en leveranciers

U gebruikt de digitale modellen van de verschillende woningtypes om uw slimme maatwerkoplossingen aan te bieden

Naar een digitale woonomgeving

WoonConnect speelt een centrale rol bij de plannen om de Nederlandse woningvoorraad te digitaliseren en vervolgens te verduurzamen en verbeteren. Steeds meer concepten en producten zullen dus via WoonConnect hun weg vinden naar de Nederlandse huiskamers

18.jpg

WoonConnect en BouwConnect

De basis van WoonConnect wordt gevormd door de BouwConnect Bibliotheek. De BouwConnect Bibliotheek bevat volledig gespecificeerde producten van honderden toonaangevende fabrikanten én een enorme hoeveelheid generieke bouwdelen. Vaste bouwdelen, parametrische objecten en samengestelde producten. In WoonConnect zijn de objecten van BouwConnect samengebracht tot deelmodellen van woningen, bijvoorbeeld gevels, daken, vloeren en plattegronden. 

De kracht van WoonConnect voor fabrikanten

BouwConnect en WoonConnect

De BouwConnect Bibliotheek ligt aan de basis van WoonConnect. Deze bibliotheek is platformonafhankelijk en gekoppeld aan verschillende CAD pakketten. Wanneer uw producten opgenomen zijn in deze database worden ze beschikbaar voor de duizenden gebruikers van BouwConnect en WoonConnect.

28.-BouwConnect-en-WoonConnect.jpg

Bereik de hele markt met één BIM Bibliotheek.

U kunt uw totale assortiment aan bouwmaterialen (in 2D en 3D), inclusief alle bouwfysische eigenschappen, bestekteksten en prijzen aanbieden in de BouwConnect Bibliotheek. Via de Bibliotheek bereikt u de professionele markt. via de koppeling naar WoonConnect bereikt u ook de particuliere markt.

Dakpan.jpg

In beeld bij particulieren

Als een huurder of huiseigenaar kiest voor een product of systeem dat u aanbiedt, dan worden de consequenties voor bijvoorbeeld energieverbruik en maandelijkse kosten direct weergegeven. Uw innovatieve oplossingen kunnen dus doorslaggevend zijn.

32.-In-beeld-bij-particulieren.jpg

De kracht van WoonConnect voor fabrikanten

Gebundelde vraag

Huurders, particuliere woningeigenaren, beheerders en woningcorporaties kunnen in de digitale woningen zelf gaan verbouwen.
Zij hebben behoefte aan goede oplossingen voor het verduurzamen van hun woningen. via WoonConnect kunnen we de vraag bundelen. U laat hierop uw aanbod aansluiten.

30.-Gebundelde-vraag.jpg

Vergroot uw afzetmarkt

U kunt uw producten en renovatieconcepten precies op maat maken voor de woningtypes die digitaal in WoonConnect beschikbaar zijn.  Zo vergroot u in een klap uw afzetmarkt, zonder dat u daarvoor extra marketing- of sales-inspanningen hoeft te leveren.

31.-Vergroot-uw-afzetmarkt.jpg