Huiseigenaren en huurders

Als wij uw woning digitaliseren is uw éigen woning voor u alleen toegankelijk als interactief 3D-model. U kunt uw huis dan online van binnen en buiten bekijken en aanpassen, maar ook de straat en de buurt in 3D zien.

Bewoners aan de knoppen

Om onze ambities waar te maken, moeten we bewoners een grotere rol geven in de ontwikkeling van hun woonomgeving. Daarom is onze software ingericht om ook bewonersparticipatie en cohesie in de wijk te verbeteren en bewoners enthousiast te maken voor duurzaamheidsdoelstellingen. We werken samen met woningcorporaties, VvE's en gemeenten aan het digitaliseren van de Nederlandse woningvoorraad.

Bewoners-aan-de-knoppen.jpg

Film: Volkshuisvesting Arnhem renoveert portiekflats

Met behulp van de configurator van WoonConnect heeft Volkshuisvesting Arnhem 16 portiekflats snel en efficiënt kunnen renoveren. Met de enquêtetool zijn wensen en behoeftes van bewoners in beeld gebracht en omgezet naar verschillende scenario's. De woningbouwvereniging kon direct digitaal gaan bouwen!

Besparingen volgens Fakton

Onderzoek van Fakton wijst uit dat het in Nederland toepassen van WoonConnect voor alle woningen een besparing van 1,1 miljard euro oplevert bij een voorzichtig scenario. Voor de komende tien jaar zou dat een besparing van 13,45 miljard betekenen. U kunt onder andere besparen op legeskosten en verduurzamingskosten.

Download hier het integrale rapport van Fakton.

fakton huiseigenaren en huurders.jpg

De kracht van WoonConnect voor huiseigenaren en huurders

Met WoonConnect kunt u zelf bekijken hoe u uw huis comfortabeler kunt maken. Op uw computer, laptop of tablet kunt u uw eigen huis online aanpassen. Natuurlijk moeten we uw huis eerst digitaliseren. Dat doen we vaak in opdracht van een gemeente, VvE of woningcorporatie.

Samenwerken en meepraten

De digitale enquêtes van WoonConnect maken het voor de gemeente, woningcorporatie of VvE veel gemakkelijker om uw mening te vragen. Hierdoor krijgt u een de kans om mee te beslissen over veranderingen in de wijk of aan uw woning.

24.-Samenwerken-en-meepraten.jpg

Energiebewust zijn

Dubbel glas, dakisolatie, een nieuwe ketel, wat levert het op? WoonConnect berekent dit voor u. In de speciale energiemodule helpt WoonConnect ook bij het nauwkeurig inschatten van uw energieverbruik en de energiekosten. Ondertussen krijgt u tips voor het besparen van energie en over subsidies waarvoor u in aanmerking komt.

Energiebewustzijn.jpg
Veilig-thuiswonen.jpg

Uw eigen huis aanpassen

Uw eigen woning is voor u alleen toegankelijk als interactief 3D-model. U kunt uw huis van binnen en buiten bekijken, maar ook de straat en de buurt in 3D zien. U kunt zelf gaan verbouwen in uw digitale huis: probeer een uitbouw, een dakkapel, een nieuwe ketel of zonnepanelen op het dak. In het model ziet u het resultaat inclusief kosten en besparingen.

De kracht van WoonConnect voor huiseigenaren en huurders

Uw huis bij de hand

Met uw persoonlijk inloggegevens kunt u altijd en overal inloggen op uw digitale huis. Ziet u toevallig ergens een leuk bankstel of een mooie kast en wilt u weten of het meubel in uw huis past? Dan logt u gewoon even in, om de plattegrond en afmetingen van uw huiskamer te bekijken.

2D-3D.jpg

Maatwerk

Leveranciers van producten voor in en om het huis ( lampen, vloerbedekking, zonwering, sloten, beveiligingsapparatuur) kunnen in de toekomst producten op maat aanbieden voor bepaalde woningtypen. Zo kunt u gemakkelijk een keuze maken uit een overzicht van producten die zeker toegepast kunnen worden in uw huis.

Interieur-visualiseren2.jpg