Ontwikkelaars en bouwers

Met WoonConnect kunt u heel snel ontwikkelen en een LEAN traject doorlopen, de faalkosten worden enorm gereduceerd.

Download de brochure

Sneller ontwikkelen en kosten reduceren

Met WoonConnect beschikt u over een interactieve woningconfigurator  waarmee u bouwplannen snel ontwikkelt op basis van flexibele concepten. Laat uw opdrachtgevers hun eigen droomwoningen samenstellen. Ze selecteren hun voorkeuren en zien in één oogopslag wat de gevolgen zijn. Alle keuzes worden digitaal verwerkt en geanalyseerd.

Slimmer-ontwikkelen.jpg

Lees meer in de brochure

Met WoonConnect versie 3.0 beschikken bouwers, ontwikkelaars en corporaties nu voor het eerst over een integraal systeem voor de ontwikkeling van nieuwbouwwoningen en appartementen. Het systeem is in te zetten in alle fasen van het ontwikkel-, verkoop-, en bouwproces.

 

Brochures Ontwikkelaars en bouwers.png

Profiteer van een snel ontwikkelproces

U biedt de koper precies wat hij wil: maatwerk. De 3D modellen en visualisaties van plangebieden maken uw keuzeopties inzichtelijker en leuker voor opdrachtgevers en kopers. De geautomatiseerde informatieverwerking zorgt voor een beduidend kortere doorlooptijd van het project, waardoor de overheadkosten sterk afnemen.

 

Bekijk de video en zie wat WoonConnect voor u kan betekenen.

fakton ontwikkelaars en bouwers lichter.jpg

Besparingen volgens Fakton rapport

Onderzoek van Fakton wijst uit dat u met WoonConnect onder andere flink kunt besparen op ontwikkelkosten en verbeterkosten.

Download hier het integrale rapport van Fakton.

De kracht van WoonConnect voor ontwikkelaars en bouwers

Kortere doorlooptijd

De concepten die u in WoonConnect aanbiedt, zijn volledig gepre-engineerd. Alle onderdelen zijn optimaal op elkaar afgestemd en risico’s en faalkosten zijn vooraf geëlimineerd, zodat de planning en de kwaliteit 100% gegarandeerd kan worden.

18.-Kortere-doorlooptijd.jpg

Flexibel bouwen

U kunt zowel nieuwbouw- als renovatieconcepten aanbieden. Door de grote flexibiliteit van de WoonConfigurator is het omgaan met de maatvariaties in bestaande woningen geen enkel probleem.

Flexibele woonconcepten.jpg

Inzicht voor uw opdrachtgever

De 3D modellen en visualisaties van plangebieden maken uw keuzeopties inzichtelijker en leuker voor opdrachtgevers en kopers. Eigenlijk zijn ze zelf al aan het bouwen!  

Inzicht-voor-uw-opdrachtgever kopie.jpg

De kracht van WoonConnect voor ontwikkelaars en bouwers

Proceskosten besparen

U genereert uit de online modellen automatisch 2D tekeningen, 3D modellen, energieberekeningen, bouwfysische rapporten etc. Dit zorgt voor een enorme besparing op adviseurs en proceskosten.

Virtueel experimenteren.png

Plangebieden inrichten

Met de flexibele gebouwmodellen in WoonConnect kunt u snel een verkavelingsplan inrichten met verschillende woningvarianten.

Plangebieden inrichten nieuw.jpg

Heeft u vragen over WoonConnect?

Wij staan u graag te woord

Of blijf op de hoogte van WoonConnect

Bel mij voor een afspraak

Vul hier uw telefoonnummer in. Dan bellen we u om een afspraak met een softwaredemo in te plannen.

enquetemevrouwtors.jpg (1)