Vastgoedbeheerders en VvE's

WoonConnect helpt u om uw MJOP kostenefficiënt en overzichtelijk te plannen en uw doelen voor verduurzaming te bereiken

Download de brochures

Virtueel experimenteren

WoonConnect biedt VvE-leden via een website de mogelijkheid om virtueel met hun eigen huis te experimenteren op diverse terreinen als zorg, veiligheid, comfort en energie. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de actuele situatie van het huis en zijn verandermogelijkheden, maar ook naar de bewoners, hun gezinssituatie, hun zorgbehoefte en, hun gedrag op bijvoorbeeld energetisch gebied.

Energielabel-op-basis-van-juiste-informatie.jpg

Lees meer in onze brochures

Met WoonConnect brengt u uw woningvoorraad digitaal in kaart. Alle benodigde informatie is gekoppeld aan de 3D woningmodellen.
Uit één bronbestand kunt u alle relevante gegevens snel genereren. U communiceert eenvoudig met uw klanten en externe partijen.
Bewoners en onderaannemers kunnen zonder uw tussenkomst contact met elkaar opnemen.

Lees meer in onze brochuresBrochures VvE.png

Grote besparingen bij verduurzamen en onderhoud

Onderzoek van Fakton wijst uit dat u met WoonConnect flink kunt besparen op beheerkosten, onderhoudskosten en verbeterkosten

Download hier het integrale rapport van Fakton.

fakton vastgoedbeheer en VVE.jpg

De kracht van WoonConnect voor vastgoedbeheerders en VvE's

WoonConnect biedt VvE-leden via een website de mogelijkheid om virtueel met hun eigen huis te experimenteren op diverse terreinen. Het online woningmodel kan real-time worden bewerkt door verbeteropties te selecteren uit een speciaal aangelegde digitale bibliotheek.

 

Transparantie

Via een op maat gemaakte website kunt u alle partijen, van bewoners tot productleveranciers, op een transparante manier bij nieuwbouw- of renovatieprocessen betrekken. De interactieve 3D-modellen spreken voor zich.

Inzicht-voor-uw-opdrachtgever.jpg

3D wonen & leven

Met technologie van WoonConnect zet u een volledig geautomatiseerde 3D Wonen&Leven cartotheek op van uw woningvoorraad. Op een centrale locatie kunt u planningen maken, communiceren met bewoners en digitaal duurzaamheidsmaatregelen uitproberen.

Slimmer-dan-BIM.jpg
Woning-opname.jpg

Besparen op advieskosten

U kunt de huidige toestand van gebouwen zelf invoeren en diverse scenario’s volledig automatisch doorrekenen. Zonder tussenkomst van externe adviseurs. WoonConnect berekent per woning en complex de energie index, EPC, huurpunten, maximale huur, woningoppervlak, aantal kamers, enzovoort.

De kracht van WoonConnect voor vastgoedbeheerders en VvE's

Inzichtelijke onderhoudsplannig

Bestaande en nieuwe onderhoudsplanningen kunnen ingevoerd worden in WoonConnect. U krijgt zo direct inzicht in de te nemen maatregelen. Met de software rekent u de renovatie- en onderhoudsplannen door. De software ondersteunt u bij het opstellen van diverse scenario’s met bijhorend kostenoverzicht en (meerjaren-) investeringsbegroting.

15.-Inzichtelijke-onderhoudsplanning.jpg

Bewoners raadplegen

Met de enqûetetool krijgt u inzicht in de leefwereld van de huurders en eigenaren van het vastgoed dat u in beheer heeft. Het is een ‘thermometer’ die u op ieder moment informatie geeft over leefbaarheid in de wijken en wensen en klachten van bewoners.

Enquette.jpg

Heeft u vragen over WoonConnect?

Wij staan u graag te woord

Of blijf op de hoogte van WoonConnect