Dynamische, digitale woninginformatie


Smart Twin is het slimme, digitale evenbeeld van een woning, voorzien van grote bouwkundige kennis. Hiermee helpt Smart Twin uw woningcorporatie met het toekomstbestendig beheer van uw vastgoedportefeuille.

Alle informatie over uw woningvoorraad wordt centraal opgeslagen in intelligente 3D-woningmodellen. Hiermee biedt Smart Twin op ieder moment de meest actuele berekeningen, scenario's, adviezen en rapporten. Zo maakt deze slimme cloudoplossing uw woningbeheer voorspelbaar en klaar voor de toekomst!

Benieuwd? Neem contact op!

Méér dan een digital twin

Smart Twin is niet zomaar een eenvoudige kopie van een woning! De intelligente Smart Twin kan zichzelf namelijk doorrekenen en constateert helemaal zelf wat bijvoorbeeld het energielabel en de gebruikersoppervlakten van een woning zijn. Wanneer er in een woning een wijziging is aangebracht, past Smart Twin direct alle bijbehorende gegevens aan voor de nieuwe situatie. U houdt uw vastgoedportefeuille eenvoudig actueel!

Illustratie 9.png

Wat doet Smart Twin voor ú?

Voor verschillende werkzaamheden en functies binnen én buiten woningcorporaties kan Smart Twin een helpende hand bieden bij het vastgoedbeheer.

Smart Twin vertelt graag zelf wat het voor ú kan betekenen!

Provincie & gemeenten

Directie & vastgoedmanager

(Wijk)projectmanager

Operationeel vastgoedconsulent

Bouwkundig 'paspoort'

Optimale samenwerking

Smart Twin geeft u en uw ketenpartners op ieder moment toegang tot de meest actuele informatie! Hierdoor wordt de coördinatie van projecten versimpeld, communicatie verbeterd en planning geoptimaliseerd. Doordat Smart Twin alle betrokken partijen up to date houdt, worden fouten en misverstanden geminimaliseerd en zijn onnodige return-visits verleden tijd.

Illustratie 8.png

Slimme scenario's

Wanneer er groot onderhoud of verduurzaming wordt overwogen, laat Smart Twin aan de hand van scenario’s zien welk veranderpotentieel de wijk of woning heeft. Daarbij maakt Smart Twin inzichtelijk welke financiële en bouwtechnische consequenties bepaalde aanpassingen met zich meebrengen. Hierdoor kan onderhoud eenvoudig worden voorspeld en worden de mogelijkheden voor verduurzaming snel in kaart gebracht!

Illustratie 7.1.png

Smart Twin staat altijd voor u klaar


Smart Twin vindt aansluiting op het primaire systeem van uw woningcorporatie.
Hierdoor is het mogelijk om 'klein' te beginnen, met inzet van weinig data. De samenwerking met Smart Twin is vervolgens uit te breiden met verschillende tools en modules.

Op die manier kan Smart Twin in iedere levensfase van uw woningen een rol spelen, van nieuwbouw tot sloop!
Aan de hand van verschillende thema's ziet u hoe Smart Twin in deze levensfasen een unieke toegevoegde waarde biedt.

Heeft u vragen over WoonConnect?

Wij staan u graag te woord

Of blijf op de hoogte van WoonConnect